Sportske aktivnosti u kampu Perna

Surfanje, kajakarenje, biciklizam - Kamp Perna Orebić

Orebić i poluotok Pelješac prava su destinacija za vas ukoliko ste ljubitelj aktivnog odmora. U ponudi su planinarenje, biciklizam, trekking te sve vrste vodenih sportova.

Orebić i poluotok Pelješac prava su destinacija za vas ukoliko ste ljubitelj aktivnog odmora. U ponudi su planinarenje, biciklizam, trekking te sve vrste vodenih sportova.
Pelješki kanal je izuzetno pogodan za surfanje zbog jačine puhanja zapadnog vjetra maestrala pa su tako mjesta Viganj i Kučište postali značajna odredišta za sve surfere.
Brdo Sv. Ilije ima obilježene planinarske staze, a ono što oduševljava sve planinare je neponovljiv pogled sa vrha brda.
Od izletničke ponude preporučujemo posjet Korčuli, rodnom gradu Marka Pola i gradu koji je poznato turističko odredište, predivne arhitekture i kulturno-povijesnog nasljeđa.
Svakako treba posjetiti i otok Mljet, poznati prirodni rezervat i nacionalni park, smješten odmah uz poluotok Pelješac.
Zasigurno će vas oduševiti i obilazak grada Dubrovnika, gradića Stona, poznatom po srednjovjekovnim gradskim zidinama koje su, poslije Velikog kineskog zida, najduže na svijetu, Međugorja, jednog od najpoznatijih i najposjećenijih odredišta hodočasnika u ovom dijelu Europe te Mostara, grada bogatog kulturno povijesnim spomenicima, velikim dijelom izgrađenih u doba Otomanskog carstva, među kojima se izdvaja Stari Most, kameno remek djelo po kojem je grad dobio ime.
Nikako nemojte propustiti posjet vinarijama Pelješca koje u svojoj ponudi imaju nadaleko poznata vina Dingač, Postup i Plavac mali, kao ni posjet Malostonskom zaljevu radi kušanja izvrsnih kamenica.
SURFANJE – UČENJE I ZABAVA

Ljubitelji aktivnog odmora uživati će u lekcijama surfanja koje se održavaju na plaži kampa.

Možete odabrati paket koji vam odgovara:

10 sati surfanja – 199 Eura*
5 sati surfanja – 110 Eura*
Pojedinačna lekcija – 25 Eura*  

* Cijena uključuje instruktora surfanja, opremu za surfanje te osiguranje na vodi.

Visoko kvalificirani instruktori koji govore engleski, njemački, poljski i hrvatski jezik učiniti će vaše iskustvo surfanja uzbudljivim i sigurnim.ACTIVE FUN PAKET - Samo 59 Eura

Pozivamo vas da provedete aktivan odmor u kampu Perna. Za samo 59 Eura možete uzeti aktivni paket koji uključuje: 

5 x 1 sat - veslanje na dasci za surfanje (uključuje kratak tečaj za početnike)
3 x 2 sata – kajak (2 osobe)
2 x pola dana najma bicikla

*Cijena uključuje prsluke za spašavanje za kajak i dasku za veslanje.

Aktivni paket vam pruža atraktivne pogodnosti. Ne morate brinuti oko transporta opreme, možete posjetiti lokacije koje su nedostupne automobilom. Pozivamo vas da iskusite avanturu i uživate u zadivljujućim pogledima na krajolik.