Opći uvjeti korištenja internetske stranice

Prije početka korištenja internetske stranice www.adriatic-kampovi.hr (stranice) pružatelja usluga, društva Adriatic Kampovi d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Metalčeva 5, OIB: 11278646926 potrebno je pročitati Opće uvjete korištenja stranice. Za sve dodatne informacije ili objašnjenja vezano uz uvjete korištenja obratite se na slijedeću e-mail adresu: info@adriatic-kampovi.hr
Prihvaćanje Općih uvjeta
Pristupanjem internetskoj stranici www.adriatic-kampovi.hr ili korištenjem bilo kojeg dijela njezinog sadržaja ili usluga, prihvaćate Opće uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, molimo da ne koristite ove stranice.
Sadržaj web stranica i autorska prava
Sadržaji ovih web stranica, isključivši dio tekstova i fotografija koji nisu komercijalnog karaktera te su namijenjeni informiranju gosta i promicanju hrvatske turističke ponude, vlasništvo su poduzeća Adriatic kampovi d.o.o. Sadržaj se smije kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava.
Ukoliko primijetite povredu autorskih prava sa naše strane, molimo Vas da nam javite na mail adresu info@adriatic-kampovi.hr 
Zaštita privatnosti i tajnost podataka
Adriatic kampovi d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja te osobne podatke putnika traži u slučaju konačne potvrde rezervacije kako bi se voucher evidentirao na pravo ime te kako bi se putniku mogli poslati svi traženi dokumenti. Adriatic kampovi d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima/putnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Obveza Adriatic kampovi d.o.o. je da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća Adriatic kampovi d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Promjene Općih uvjeta
Adriatic kampovi d.o.o. zadržava pravo na izmjene i dopune Općih uvjeta u svakom trenutku. Promjene stupaju na snagu danom objave na stranici. Nastavak pristupanja stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete.

Adriatic kampovi d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju.

Platforma za internetsko rješavanje sporova
Platforma za internetsko rješavanje sporova jedinstvena je ulazna točka koja europskim potrošačima i trgovcima omogućuje da riješe sporove oko domaće i prekogranične kupnje putem interneta. To se postiže upućivanjem sporova nacionalnim tijelima za alternativno rješavanje sporova koja su povezana s platformom i koja su države članice odabrale u skladu s kriterijima kvalitete, o čemu je obaviještena Europska komisija.
Poveznica na Platformu za internetsko rješavanje sporova