Rezervacija

Kontakt i kako do nas

Kamp Perna nalazi se na poluotoku Pelješcu, 3 km sjeverno od grada Orebića. Smješten je podno brda Sv. Ilija, na samom moru, nasuprot otoku i gradu Korčuli.

Adresa: Perna bb 20267 Kućište , Hrvatska
Telefon kamp Perna: +385 91 172 6317 ili +385 91 172 6301
perna@adriatic-kampovi.hr

PRONAĐI NAS NA KARTI

Dolazak automobilom

Autocestom A1 iz pravca sjevera dolazi se do izlaza Ploče te se spušta do trajektnog pristaništa grada Ploče. U toku sezone trajekti za poluotok Pelješac plove više puta dnevno, a vožnja traje 40-tak minuta. Trajekt stiže u luku Trpanj na poluotoku Pelješcu te se za 30-tak minuta dolazi do grada Orebića. Nastavlja se glavnom cestom i nakon 10-tak minuta stiže na recepciju kampa Perna.
Više o redu plovidbe trajekata možete naći na stranicama Jadrolinije.

Dolazak zrakoplovom

Zračna luka Split udaljena je 170 km, a zračna luka Dubrovnik 130 km od kampa Perna. Gotovo sve međunarodne zračne luke povezane su zračnom linijom sa Splitom i Dubrovnikom, a u toku ljetnih mjeseci veliki broj charter i low cost letova, izravno i po izuzetno povoljnim cijenama, povezuju Dalmaciju sa velikim brojem europskih metropola.


Zračna luka Split
Zračna luka Dubrovnik

Dolazak brodom/trajektom:

Redovite putničke i trajektne duž obalne linije povezuju gradove na jadranskoj obali (Rijeka, Split, Hvar, Korčula, Dubrovnik).
Više informacija o polascima na Jadrolinija.
Također, u sezoni redovito prometuju trajektne i putničke linije između talijanskih i hrvatskih luka.
Više informacija na Emilia Romagna lines.
vrh stranice