Rezervacija

Kontakt i kako do nas

Kamp Pineta nalazi se na jugozapadnoj obali istarskog poluotoka samo 7 km od Pule i 2 km od Fažane, na području s kojega se pruža upečatljiv pogled na Fažanski zaljev i arhipelag Brijunskoga otočja. Smješten je tik uz dugu šljunčanu plažu i šetnicu koja vodi do Fažane.

Adresa: Perojska cesta 41, 52212 Fažana, Hrvatska
Telefon kamp Pineta: +385 91 172 6313
pineta@adriatic-kampovi.hr

PRONAĐI NAS NA KARTI

Dolazak automobilom

Iz smjera sjevera u kamp Pineta najjednostavnije je doći prelaskom graničnog prijelaza Plovanija te prema jugu voziti autocestom E751 do izlaza 8-Vodnjan sjever. Od Vodnjana Fažanskom cestom nakon 7 km vožnje stiže se do Fažane. Iz smjera istoka, od Rijeke, u kamp se stiže vožnjom autocestom E61 do izlaza Pula/Pazin/Opatija te zatim cestom E751 kroz tunel Učka do čvora 1-Kanfanar na kojem se put nastavlja u smjeru juga prema Puli do izlaza 8-Vodnjan sjever.

Dolazak zrakoplovom

Međunarodna zračna luka Pula udaljena je 14 km od kampa Pineta. Tijekom ljeta Zračna luka Pula izravno je povezana sa sve većim brojem značajnih europskih središta. Valja naglasiti da se u krugu od 150 km nalaze još dvije međunarodne zračne luke, Zračna luka Rijeka i Zračna luka Trst u Italiji.
Zračna luka Pula
Zračna luka Rijeka
Zračna luka Trst

Dolazak brodom/trajektom

Preko pulske luke Fažana je brodskim vezama povezana s različitim hrvatskim i talijanskim lukama.
Više informacija možete potražiti na sljedećim linkovima:


Vozni red trajektnih linija
Adriatic Lines
Venezia Lines
Trieste Lines
Pula info, brodski prijevoz

Dolazak željeznicom

Pulski željeznički kolodvor povezan je s domaćim i inozemnim središtima kao što su Zagreb, Rijeka, Ljubljana, Maribor. Destinacije i vozni red možete provjeriti na HŽ Putnički prijevoz.
vrh stranice