Rezervacija

NAŠE PARCELE

Ako želite uživati u prirodnim ljepotama poluotoka Pelješca, te kampa Perna, rezervirajte parcelu odmah na plaži za svoje kampere i/ili šatore.

KAMP PERNA

U najatraktivnijem kampu na poluotoku Pelješcu, možete naći parcele za šatore, kamp prikolice i kampere. Parcele su postavljene u neposredoj blizini mora i na samoj plaži. U hladovini mediteranskog raslinja se nalazi više od 150 različitih parcela. Svoje mjesto i odmor za opuštanje će tamo pronaći istini zaljubljenici u prirodu, surfanje, kajtanje i drugo.


U našoj ponudi imamo 2 vrste parcela:
• PREMIUM PITCH - u prvom redu do mora
• COMFORT PITCH

Svaka parcela je opremljena s priključkom za struju. Sanitarni čvorovi u kampu raspolažu tuševima, sanitarijama, prostorijama za pranje posuđa, perilica za pranje rublja, sanitarni čvor prilagođen za djecu te za osobe s invaliditetom.


U kampu Perna se nalaze surf škole koje nude usluge čuvanja opreme, tečajeve surfanja za početnike kao i za napredne surfere, najam opreme za surfanje, najam bicikla i elektirčnih bicikla.

Na nekoliko koraka od plaže možete pronaći restoran s različitim vrstama jela, a na samoj plaži uz surf škole nalazi se beach bar u kojem se možete osvježiti. Najudaljenija parcela se nalazi na 200 metara od mora.

MAPU KAMPA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI OVDJE

 


vrh stranice