Rezervacija

NAŠE PARCELE

Ako želite uživati u prirodnim ljepotama poluotoka Pelješca, te kampa Perna, rezervirajte parcelu odmah na plaži za svoje kampere i/ili šatore.

KAMP PERNA

U najatraktivnijem kampu na poluotoku Pelješcu, možete naći parcele za šatore, kamp prikolice i kampere. Parcele su postavljene u neposredoj blizini mora i na samoj plaži. U hladovini mediteranskog raslinja se nalazi više od 150 različitih parcela. Svoje mjesto i odmor za opuštanje će tamo pronaći istini zaljubljenici u prirodu, surfanje, kajtanje i drugo.


U našoj ponudi imamo 2 vrste parcela:
• PREMIUM PITCH -koja se nalazi u prvom redu do mora
• COMFORT PITCH

 
Svaka parcela je opremljena s priključkom za struju. Sanitarni čvorovi u kampu raspolažu tuševima, sanitarijama, prostorijama za pranje posuđa, sanitarni čvor za osobe s invaliditetom, sanitarni čvor prilagođen za djecu, perilica za pranje rublja. Najudaljenija parcela se nalazi na 200 metara od mora.

S obzirom da je kamp Perna poznat kao surferska destinacija, u kampu se nalaze surf škole, koje nude usluge čuvanja opreme, tečaj surfanja za početnike kao i za napredne surfere, najam opreme za surfanje, najam bicikla i elektirčnih bicikla. (dostupnost provjeriti kod surf škola)
Uz to, kamp Perna je pet friendly camp, a i ukoliko želite dovesti svog kućnog ljubimca, to možete bez prethodnog upita.


Na nekoliko koraka od plaže možete pronaći restoran s različitim vrstama jela, a na samoj plaži uz surf škole nalazi se beach bar u kojem se možete osvježiti.
Plaža je šljunčana, te idealna za obitelji s djecom i zaljubljenike u surfanje. Na plaži možete unajmiti i ležaljke, te možete uživati u vodenoj zabavi.
Na naše parcele možete doći bilo kada tokom dana ukoliko je vasa željena parcela slobodna, a možete je korisitit do 12:00 sati na dan odlaska. Ukoliko želite ostati duže možete se obratiti našoj recepciji, te će vam oni na temelju raspoloživosti objasniti daljnji postupak.

MAPU KAMPA I CIJENE MOŽETE NAĆI OVDJE


Sve pritužbe koje se odnose na parcele možete prijaviti na dan dolaska na recepciji.

vrh stranice