Rezervacija

O kampu

Kamp Perna smješten je na poluotoku Pelješcu. Kamp obiluje mediteranskom klimom, te ima najlijepši pogled na Jadranu, na otok Korčulu. Vrlo je pogodan za djecu, te za sve goste koji su zainteresirani za aktivan odmor. Mobilne kućice nalaze se sasvim uz plažu, zaštićene prirodnim hladom stabala. S prostranih terasa gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na more i otok Korčulu, ali i na surfere koji svojim daskama režu valove nošeni vjetrovima koji neprestano pušu kroz Pelješki kanal i u toplim ljetnim danima pružaju osvježenje. Na samoj plaži nalazi se surf centar koji kroz svoje cjelodnevne programe ljubiteljima jedrenja pruža mogućnost da nauče jedriti na dasci ili usavrše svoje umijeće uz iznajmljenu ili vlastitu opremu.
Osim surfanja po kojem je ovaj kamp osobito poznat, može se uživati u raznim drugim vodenim sportovima, iznajmiti bicikl, a dječje igralište pruža mnoštvo zabave za najmlađe. Uzduž plaže nalaze se dodatni sadržaji kao što su restoran-pizzeria, kafić, samoposluga, suvenirnica. Sve neophodno za savršen odmor, ovdje se nalazi nadohvat ruke.
Uz mobilne kućice, u kampu Perna nalazi se se i više od 150 parcela u neposrednoj blizini plaže, za kampere koji žele uživati u hladovini borove šume. Cjenik ivrste parcela možete pronaći ovdje.

 

POGLEDAJ MOBILNE KUĆICE

 

 

vrh stranice