Rezervacija

USKORO ZAJEDNO

 

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da se naši kampovi otvaraju u idućim terminima:

 

KAMP BI VILLAGE: 30.05.2020.

KAMP PINETA: 01.06.2020.

KAMP PERNA: 08.06.2020.

KAMP BAŠKO POLJE: 08.06.2020.

KAMP PORT 9: 19.06.2020.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Uzevši u obzir najnovije informacije o COVID-19 i preporukama Hrvatske Vlade, kao i svjetskih zdravstvenih vlasti, radujemo se otvaranju naših kampova i mobilnih kućica čim okolnosti to dopuste.

Čvrsto vjerujemo kako je naša odgovornost da prioritet dajemo zdravlju i dobrobiti svih naših gostiju i zaposlenika Adriatic Kampova. Trenutna situacija u Hrvatskoj je ohrabrujuća, a situacija u Europi se brzo popravlja te s velikim nestrpljenjem iščekujemo poželiti Vam dobrodošlicu u naše kampove.

 

VEĆA FLEKSIBILNOST

Usredotočeni smo kako posljedice koronavirusa utječu na navike naših gostiju te smo shodno tome napravili nekoliko važnih izmjena politike otkazivanja. Sve u cilju kako bismo pružili veću fleksibilnost prilikom planiranja Vašeg ljetnog odmora. Želimo iskazati razumijevanje u Vašim potrebama za fleksibilnošću prilikom planiranja putovanja tijekom ovih posebno zahtjevnih vremena. Imajući to u vidu, želimo da se naši gosti osjećaju sigurno prilikom rezervacije te Vas obavještavamo kako svoju rezervaciju možete promijeniti ili otkazati do 2 dana prije datuma dolaska, bez ikakvih troškova.

Za goste s postojećim individualnim rezervacijama, uključujući rezervacije s unaprijed plaćenim predujmom, koje su obično restriktivnije, dopustit ćemo promjene datuma dolaska za bilo koji kasniji datum unutar ove sezone ili čak za ljeto 2021., bez naknade do 7 dana prije dolaska.

 

FOKUS NA HIGIJENU

Svjesni smo da virus COVID-19 od svih nas zahtijeva da budemo pažljiviji tijekom svakodnevnih aktivnosti.  U našim kampovima kontinuirano osiguravamo sve mjere u svezi higijene i čistoće po najnovijim preporukama struke. Uz uobičajenu rutinu čišćenja i održavanja mobilnih kućica, usredotočeni smo na obuku i edukaciju osoblja za protokole čišćenja i dezinfekcije. Svoje zaposlenike kontinuirano informiramo o trenutnoj situaciji i važnosti osobne higijene kako bi se smanjio rizik od zaraze. Nadalje, pažljivo pratimo preporuke koje je izdao Stožer civilne zaštite i u skladu s njima ažuriramo naše postupke i protokole.

Neki od njih su:

  • prevencija i suzbijanje prijenosa COVID-19;
  • pristup dezinfekcijskim materijalima svim našim gostima i osoblju;
  • pojačane mjere dezinfekcije svih mobilnih kućica, sanitarnih i drugih pratećih objekata.

 

OSTANIMO U KONTAKTU

Pomno pratimo razvoj pandemije COVID-19 i slijedimo upute Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) te lokalnih zdravstvenih i vladinih tijela. Ojačavamo preporuke svih prethodno navedenih institucija o odgovarajućim mjerama zaštite zdravlja u našem radu. U slučaju bilo kakvih novosti ili odluka koji utječu na rad naših kampova, izravno ćemo kontaktirati goste i partnere kako bismo im pružili nove informacije, a istovremeno ih objavili i putem naše službene web stranice. Svjesni smo da su ovo izazovna vremena, te kada se odlučite za ljetovanje, naš cijeli Adriatic Kampovi tim s radošću će Vas dočekati na našoj lijepoj hrvatskoj obali. Za bilo kakva pitanja ili upite, ne ustručavajte se kontaktirati nas bilo kada na info@adriatic-kampovi.hr. Na sve upite ćemo odgovoriti što je brže moguće.

vrh stranice